Reload
FL1000 2014
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 12:21
Siste oppdatering: 15. mars 2014
19. juli 05:42
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
166. Steinar Kristensen Alta Sluttplassering: 9

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 52min 8/3 16:48 8/3 16:48 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 01min 8/3 20:49 9/3 00:26 3h 37min 14 / 13
3 Levajok 1 6h 55min 9/3 07:21 9/3 12:45 5h 24min 13 / 13
4 Tana 8h 24min 9/3 21:09 10/3 13:09 16h 00min 13 / 12
5 Neiden 1 6h 34min 10/3 19:43 10/3 20:02 19min 12 / 10
6 Kirkenes 7h 10min 11/3 03:12 11/3 10:51 7h 39min 10 / 10
7 Neiden 2 10h 20min 11/3 21:11 12/3 01:28 4h 17min 10 / 9
8 Varangerbotn 6h 50min 12/3 08:18 12/3 12:39 4h 21min 9 / 9
9 Sirbma 9h 26min 12/3 22:05 13/3 05:59 7h 54min 9 / 7
10 Levajok 2 6h 39min 13/3 12:38 13/3 14:32 1h 54min 7 / 6
11 Karasjok 8h 40min 13/3 23:12 14/3 09:16 10h 04min 6 / 6
12 Jotka 9h 36min 14/3 18:52 14/3 20:11 1h 19min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 8/3 12:56 8/3 16:48 3h 52min 14 36 / 23
2 Jotka - Skoganvarre 8/3 16:48 8/3 20:49 4h 01min 14 23 / 9
3 Skoganvarre - Levajok 1 9/3 00:26 9/3 07:21 6h 55min 13 9 / 9
4 Levajok 1 - Tana 9/3 12:45 9/3 21:09 8h 24min 13 13 / 10
5 Tana - Neiden 1 10/3 13:09 10/3 19:43 6h 34min 12 26 / 23
6 Neiden 1 - Kirkenes 10/3 20:02 11/3 03:12 7h 10min 10 2 / 2
7 Kirkenes - Neiden 2 11/3 10:51 11/3 21:11 10h 20min 10 11 / 7
8 Neiden 2 - Varangerbotn 12/3 01:28 12/3 08:18 6h 50min 9 6 / 6
9 Varangerbotn - Sirbma 12/3 12:39 12/3 22:05 9h 26min 9 5 / 9
10 Sirbma - Levajok 2 13/3 05:59 13/3 12:38 6h 39min 7 11 / 11
11 Levajok 2 - Karasjok 13/3 14:32 13/3 23:12 8h 40min 6 11 / 9
12 Karasjok - Jotka 14/3 09:16 14/3 18:52 9h 36min 6 9 / 9
13 Jotka - Alta 14/3 20:11 15/3 01:00 4h 49min 6 9 / 9