Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 22:06
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
135. Jon Børge Stina Hammernes

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 59min 9/3 17:07 9/3 17:07 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 26min 9/3 21:33 10/3 00:48 3h 15min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 07min 10/3 06:55 10/3 13:19 6h 24min 14 / 14
4 Tana 8h 50min 10/3 22:09 11/3 04:20 6h 11min 14 / 12
5 Neiden 1 7h 06min 11/3 11:26 11/3 16:10 4h 44min 12 / 11
6 Kirkenes 6h 16min 11/3 22:26 12/3 14:33 16h 07min 11 / 11
7 Neiden 2 9h 38min 13/3 00:11 13/3 04:38 4h 27min 11 / 10

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:08 9/3 17:07 3h 59min 14 55 / 52
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 17:07 9/3 21:33 4h 26min 14 52 / 40
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:48 10/3 06:55 6h 07min 14 22 / 17
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:19 10/3 22:09 8h 50min 14 28 / 23
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:20 11/3 11:26 7h 06min 12 22 / 20
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 16:10 11/3 22:26 6h 16min 11 6 / 6
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 14:33 13/3 00:11 9h 38min 11 25 / 18
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 04:38   0 10 10 /