Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:07
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
125. Bernhard Schuchert Sassenberg Sluttplassering: 17

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 55min 9/3 16:53 9/3 16:53 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 40min 9/3 21:33 10/3 01:36 4h 03min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 16min 10/3 07:52 10/3 13:08 5h 16min 14 / 14
4 Tana 8h 58min 10/3 22:06 11/3 03:29 5h 23min 14 / 11
5 Neiden 1 7h 46min 11/3 11:15 12/3 03:26 16h 11min 11 / 10
6 Kirkenes 5h 46min 12/3 09:12 12/3 15:02 5h 50min 10 / 10
7 Neiden 2 10h 40min 13/3 01:42 13/3 07:33 5h 51min 10 / 9
8 Varangerbotn 6h 42min 13/3 14:15 13/3 20:09 5h 54min 9 / 8
9 Sirbma 7h 16min 14/3 03:25 14/3 10:09 6h 44min 8 / 7
10 Levajok 2 6h 19min 14/3 16:28 14/3 22:22 5h 54min 7 / 7
11 Karasjok 7h 22min 15/3 05:44 15/3 13:44 8h 00min 7 / 6
12 Jotka 8h 01min 15/3 21:45 15/3 21:45 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:58 9/3 16:53 3h 55min 14 45 / 45
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:53 9/3 21:33 4h 40min 14 45 / 40
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:36 10/3 07:52 6h 16min 14 36 / 30
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:08 10/3 22:06 8h 58min 14 25 / 22
5 Tana - Neiden 1 11/3 03:29 11/3 11:15 7h 46min 11 17 / 18
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 03:26 12/3 09:12 5h 46min 10 22 / 21
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 15:02 13/3 01:42 10h 40min 10 30 / 28
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 07:33 13/3 14:15 6h 42min 9 24 / 22
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 20:09 14/3 03:25 7h 16min 8 22 / 21
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 10:09 14/3 16:28 6h 19min 7 21 / 21
11 Levajok 2 - Karasjok 14/3 22:22 15/3 05:44 7h 22min 7 21 / 19
12 Karasjok - Jotka 15/3 13:44 15/3 21:45 8h 01min 6 19 / 18
13 Jotka - Alta 15/3 21:45 16/3 02:40 4h 55min 6 17 / 17