Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:41
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
99. Jon Hearn Langfjordbotn

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 9/3 16:28 9/3 16:28 0 14 / 13
2 Skoganvarre 4h 49min 9/3 21:17 10/3 01:31 4h 14min 13 / 13
3 Levajok 1 6h 57min 10/3 08:28 10/3 16:32 8h 04min 13 / 11
4 Tana 8h 58min 11/3 01:30 11/3 07:05 5h 35min 11 / 11
5 Neiden 1 16h 29min 11/3 23:34 12/3 16:33 16h 59min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:32 9/3 16:28 3h 56min 14 19 / 15
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:28 9/3 21:17 4h 49min 13 15 / 30
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:31 10/3 08:28 6h 57min 13 35 / 38
4 Levajok 1 - Tana 10/3 16:32 11/3 01:30 8h 58min 11 49 / 44
5 Tana - Neiden 1 11/3 07:05 11/3 23:34 16h 29min 11 37 / 47
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 16:33 12/3 23:11 6h 38min 11 49 / 49