Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:46
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
95. Ingebrigt Storli Kvikne

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 01min 9/3 16:29 9/3 16:29 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 39min 9/3 21:08 10/3 01:10 4h 02min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 17min 10/3 07:27 10/3 13:18 5h 51min 14 / 12
4 Tana 9h 27min 10/3 22:45 11/3 04:45 6h 00min 12 / 12
5 Neiden 1 7h 16min 11/3 12:01 12/3 04:48 16h 47min 12 / 12
6 Kirkenes 5h 28min 12/3 10:16 12/3 15:58 5h 42min 12 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:28 9/3 16:29 4h 01min 14 15 / 16
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:29 9/3 21:08 4h 39min 14 16 / 27
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:10 10/3 07:27 6h 17min 14 27 / 25
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:18 10/3 22:45 9h 27min 12 27 / 29
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:45 11/3 12:01 7h 16min 12 25 / 25
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 04:48 12/3 10:16 5h 28min 12 30 / 30
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 15:58 13/3 02:22 10h 24min 11 35 / 34