Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
116. Bjørnar Andersen Sørskogbygda

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 51min 9/3 16:40 9/3 16:40 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 22min 9/3 21:02 10/3 00:08 3h 06min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 08min 10/3 06:16 10/3 10:45 4h 29min 14 / 14
4 Tana 9h 47min 10/3 20:32 11/3 00:48 4h 16min 14 / 14
5 Neiden 1 7h 44min 11/3 08:32 12/3 00:52 16h 20min 14 / 11
6 Kirkenes 6h 08min 12/3 07:00 12/3 11:15 4h 15min 11 / 10

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:49 9/3 16:40 3h 51min 14 36 / 31
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:40 9/3 21:02 4h 22min 14 31 / 22
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:08 10/3 06:16 6h 08min 14 11 / 13
4 Levajok 1 - Tana 10/3 10:45 10/3 20:32 9h 47min 14 8 / 11
5 Tana - Neiden 1 11/3 00:48 11/3 08:32 7h 44min 14 5 / 6
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 00:52 12/3 07:00 6h 08min 11 13 / 13
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 11:15 12/3 22:07 10h 52min 10 9 / 8