Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
27. februar 23:16
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
85. Kenneth Gjemmestad Umnäs

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 15min 9/3 16:33 9/3 16:33 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 26min 9/3 21:59 10/3 01:07 3h 08min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 22min 10/3 08:29 10/3 12:28 3h 59min 14 / 13
4 Tana 11h 06min 10/3 23:34 11/3 05:48 6h 14min 13 / 13
5 Neiden 1 8h 08min 11/3 13:56 12/3 06:49 16h 53min 13 / 13
6 Kirkenes 6h 39min 12/3 13:28 12/3 18:17 4h 49min 13 / 11
7 Neiden 2 11h 56min 13/3 06:13 13/3 13:35 7h 22min 11 / 10
8 Varangerbotn 7h 29min 13/3 21:04 14/3 04:04 7h 00min 10 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:18 9/3 16:33 4h 15min 14 5 / 21
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:33 9/3 21:59 5h 26min 14 21 / 50
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:07 10/3 08:29 7h 22min 14 26 / 39
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:28 10/3 23:34 11h 06min 13 20 / 36
5 Tana - Neiden 1 11/3 05:48 11/3 13:56 8h 08min 13 33 / 35
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 06:49 12/3 13:28 6h 39min 13 40 / 40
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 18:17 13/3 06:13 11h 56min 11 40 / 40
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 13:35 13/3 21:04 7h 29min 10 35 / 35
9 Varangerbotn - Sirbma 14/3 04:04   0 9 31 /