Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:29
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
126. Kristine Jerijærvi Sandnes i Sør-Varanger

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 26min 9/3 17:25 9/3 17:25 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 31min 9/3 22:56 10/3 03:21 4h 25min 14 / 14
3 Levajok 1 8h 56min 10/3 12:17 10/3 21:51 9h 34min 14 / 13
4 Tana 12h 37min 11/3 10:28 11/3 17:38 7h 10min 13 / 11
5 Neiden 1 9h 51min 12/3 03:29 12/3 20:33 17h 04min 11 / 10
6 Kirkenes 8h 46min 13/3 05:19 13/3 14:53 9h 34min 10 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:59 9/3 17:25 4h 26min 14 46 / 56
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 17:25 9/3 22:56 5h 31min 14 56 / 56
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 03:21 10/3 12:17 8h 56min 14 52 / 53
4 Levajok 1 - Tana 10/3 21:51 11/3 10:28 12h 37min 13 52 / 52
5 Tana - Neiden 1 11/3 17:38 12/3 03:29 9h 51min 11 48 / 50
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 20:33 13/3 05:19 8h 46min 10 51 / 51
7 Kirkenes - Neiden 2 13/3 14:53   0 9 50 /