Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
27. februar 22:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
83. Roger Fossøy Longyearbyen

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 52min 9/3 16:08 9/3 16:08 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 20min 9/3 20:28 10/3 00:08 3h 40min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 15min 10/3 06:23 10/3 12:19 5h 56min 14 / 14
4 Tana 9h 08min 10/3 21:27 11/3 03:24 5h 57min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 09min 11/3 10:33 12/3 03:39 17h 06min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 36min 12/3 09:15 12/3 15:04 5h 49min 13 / 9
7 Neiden 2 10h 16min 13/3 01:20 13/3 07:35 6h 15min 9 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:16 9/3 16:08 3h 52min 14 3 / 5
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:08 9/3 20:28 4h 20min 14 5 / 6
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:08 10/3 06:23 6h 15min 14 11 / 15
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:19 10/3 21:27 9h 08min 14 19 / 17
5 Tana - Neiden 1 11/3 03:24 11/3 10:33 7h 09min 13 16 / 15
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 03:39 12/3 09:15 5h 36min 13 23 / 22
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 15:04 13/3 01:20 10h 16min 9 31 / 27
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 07:35 13/3 14:31 6h 56min 8 25 / 23