Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 21:47
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
122. Thomas Hoffmann Stubenberg

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 05min 9/3 17:00 9/3 17:00 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 06min 9/3 22:06 10/3 05:15 7h 09min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 28min 10/3 12:43 10/3 22:04 9h 21min 14 / 13
4 Tana 12h 25min 11/3 10:29 12/3 03:12 16h 43min 13 / 11
5 Neiden 1 9h 25min 12/3 12:37 12/3 20:27 7h 50min 11 / 9
6 Kirkenes 7h 36min 13/3 04:03 13/3 11:10 7h 07min 9 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:55 9/3 17:00 4h 05min 14 42 / 50
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 17:00 9/3 22:06 5h 06min 14 50 / 53
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 05:15 10/3 12:43 7h 28min 14 54 / 54
4 Levajok 1 - Tana 10/3 22:04 11/3 10:29 12h 25min 13 53 / 53
5 Tana - Neiden 1 12/3 03:12 12/3 12:37 9h 25min 11 51 / 51
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 20:27 13/3 04:03 7h 36min 9 50 / 50
7 Kirkenes - Neiden 2 13/3 11:10   0 9 49 /