Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 20:59
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
118. Ben Voigt Langfjordbotn

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 9/3 16:47 9/3 16:47 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 31min 9/3 21:18 10/3 01:12 3h 54min 14 / 13
3 Levajok 1 6h 03min 10/3 07:15 10/3 13:12 5h 57min 13 / 13
4 Tana 8h 39min 10/3 21:51 11/3 03:02 5h 11min 13 / 12
5 Neiden 1 7h 11min 11/3 10:13 12/3 02:31 16h 18min 12 / 12
6 Kirkenes 5h 43min 12/3 08:14 12/3 13:22 5h 08min 12 / 9
7 Neiden 2 11h 28min 13/3 00:50 13/3 07:50 7h 00min 9 / 8
8 Varangerbotn 7h 28min 13/3 15:18 13/3 21:51 6h 33min 8 / 8
9 Sirbma 7h 24min 14/3 05:15 14/3 14:43 9h 28min 8 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:51 9/3 16:47 3h 56min 14 38 / 39
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:47 9/3 21:18 4h 31min 14 39 / 32
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:12 10/3 07:15 6h 03min 13 29 / 22
4 Levajok 1 - Tana 10/3 13:12 10/3 21:51 8h 39min 13 26 / 19
5 Tana - Neiden 1 11/3 03:02 11/3 10:13 7h 11min 12 14 / 12
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 02:31 12/3 08:14 5h 43min 12 17 / 17
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 13:22 13/3 00:50 11h 28min 9 20 / 21
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 07:50 13/3 15:18 7h 28min 8 26 / 27
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 21:51 14/3 05:15 7h 24min 8 25 / 25
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 14:43   0 6 25 /