Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
25. januar 22:07
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
123. Stine Berget Nordvik Melhus

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 00min 9/3 16:56 9/3 16:56 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 42min 9/3 21:38 10/3 01:16 3h 38min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 22min 10/3 07:38 10/3 12:38 5h 00min 14 / 12
4 Tana 9h 57min 10/3 22:35 11/3 04:46 6h 11min 12 / 11
5 Neiden 1 7h 26min 11/3 12:12 11/3 12:15 3min 11 / 11
6 Kirkenes 7h 44min 11/3 19:59 12/3 12:21 16h 22min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:56 9/3 16:56 4h 00min 14 43 / 48
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:56 9/3 21:38 4h 42min 14 48 / 42
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:16 10/3 07:38 6h 22min 14 32 / 28
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:38 10/3 22:35 9h 57min 12 21 / 26
5 Tana - Neiden 1 11/3 04:46 11/3 12:12 7h 26min 11 26 / 26
6 Neiden 1 - Kirkenes 11/3 12:15 11/3 19:59 7h 44min 11 4 / 5
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 12:21 12/3 23:44 11h 23min 11 14 / 16