Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
15. april 16:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
102. Nina Skramstad Brandbu

Ditt beste hundekjørerminne:
Dem er det veldig mange av! Jerv løpende langs løypa mellom Sirbma-Levajok (FL1000 2012), ferske ulvespor (Pasvik Trail 2008), rypeflokker som bomullsdotter i trærne på Nedre Mollisjok i 40 minus (2006), mistet, løp/gråt og fant igjen 14-spannet, helt uskadet, i uværet i Gausdal Maraton (2008), samholdet med andre kjørere på sporet og på sjekkpunktene, nordlys over vidda, utdeling av vafler på sporet i Femundløpet og reinhjerter i Finnmarksløpet, lederhunder som viser seg helt ubeskrivelig rå under tøffe forhold, samiske venner som "passer på meg" og dukker opp på sjekkpunktene når jeg minst venter det og en smilende samboer/handler som alltid er der for meg - trass i lavt blodsukker og søvnmangel hos kjøreren. Listen er lang - hundekjøring gir i all hovedsak bare gode opplevelser og minner.

Sponsorer:
Takk til mine supre og mangeårige sponsorer Vom & Hundemat, Purina Pro Plan, Polaris, Bergans, Dogbooties.com, Norsk Tilhengersenter, Tredal, MR-koppel, Troll seler, Lupine, Salmopet lakseolje, Boehringer Ingelheim (Canicur/Canosan), Trumph Trading, Astro Dyreklinikk, Ailo Clothing, venner i Finnmark og familiene våre.

Langdistanse erfaringer
Løp/ år/ plassering - inklusive alle gangene du har fullført Finnmarksløpet:

FL500/2006/3.
FL1000 - fullført 4 ganger (beste 5. pl), brøt i Karasjok 2012.
Fullført flere Femundløp 300 km/600 km (beste 7. pl), Pasvik Trail 300 km (3. pl).

Hvorfor langdistanse / Finnmarksløpet:
Finnmarksløpet er den konkurransen jeg liker aller best og som er vårt hovedmål hver sesong. Stemningen og naturen er magisk i nord. Det er Finnmarksløpet som er langdistanse.

Målsettinger og strategi for årets løp:
Ha god fart og mange hunder i spannet opp elvesvingene på Karasjohka. Da blir slutten av løpet ekstra artig.

Ledere i spannet/ navn/ alder:
Ledere med mest erfaring fra FL1000: Delta (f. 2005), Doffen og Nettie (f. 2006), Loppa og Lusa (f. 2008). Har Jessie (f. 2004) i bakhånd dersom hun fortsatt er kjapp og på hugget til vinteren.
Andre ledere: Nieida (f. 2010), Skare, Føyke, Alfa, Sofie, Kelvin, Johann, Bastian (alle f. 2009).

Hobbyer:
Hunder, hundekjøring og friluftsliv - ingen store forandringer på hobbyfronten de siste årene med andre ord. Digger rovdyrspaning, interiørblader, reiser, god mat, kaffe på sengen og lange skauturer.

Land: Norge

Hjemmeside: www.ninaskramstad.com

Yrke: Hundekjører

Trekkhundklubb: Oslomarka Trekkhundklubb

Kennel navn: Kennel Sporhunden

Ant. hunder: ca 30

Familiemedlemmer: Sambo Didrik Lindeberg Sand

Lokalaviser: Oppland Arbeiderblad og avisa Hadeland