Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
26. januar 22:17
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
102. Nina Skramstad Brandbu

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 52min 9/3 16:27 9/3 16:27 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 13min 9/3 20:40 10/3 00:17 3h 37min 14 / 12
3 Levajok 1 6h 42min 10/3 06:59 10/3 12:10 5h 11min 12 / 12
4 Tana 9h 50min 10/3 22:00 11/3 02:48 4h 48min 12 / 11
5 Neiden 1 8h 23min 11/3 11:11 12/3 03:50 16h 39min 11 / 9
6 Kirkenes 5h 40min 12/3 09:30 12/3 14:41 5h 11min 9 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:35 9/3 16:27 3h 52min 14 22 / 14
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:27 9/3 20:40 4h 13min 14 14 / 9
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 00:17 10/3 06:59 6h 42min 12 16 / 18
4 Levajok 1 - Tana 10/3 12:10 10/3 22:00 9h 50min 12 18 / 20
5 Tana - Neiden 1 11/3 02:48 11/3 11:11 8h 23min 11 13 / 17
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 03:50 12/3 09:30 5h 40min 9 25 / 25
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 14:41 13/3 02:53 12h 12min 8 27 / 37