Finnmarksløpet

Webshop

Presseinfo

Velkommen til Finnmarksløpet

 

Kontaktinformasjon presseansvarlige i Finnmarksløpet

Trond A. Andersen: 900 81 519 (hele året)

Morten Broks: 905 21 973 (under løpet)

Epost: press@finnmarkslopet.no  

 

Akkreditering presse sendes til: press@finnmarkslopet.no

Obligatorisk presebrief: Vi kjører alltid en obligatorisk pressebrief fredag, samme dag som løpet starter. Denne vil være i Kunnskapsparken og varer fra 15.00 til 16.00.

Trasekart alle klasser

Løpet starter fredag i uke 10. I 2018 blir det 9. mars.

Finnmarksløpet opplever svært stor interesse fra publikum over hele verden. Ikke minst er det mange som bruker www.finnmarkslopet.no for å følge løpet gjennom resultatservice og døgnkontinuerlige nyheter. Også en rekke medier, både norske og utenlandske, dekker løpet. Vi legger store ressurser i å tilrettelegge så godt som mulig for medier som ønsker å følge hele eller deler av løpet.
På våre sider finner man det aller meste av relevant informasjon.

Program Finnmarksløpet

Pressesenteret

Under hele Finnmarksløpet er pressesenteret bemannet døgnet rundt av Finnmarksløpets egen pressetjeneste. Pressesenteret vil ligge sentralt på Alta sentrum, Kunnskapsparken - Studenthuset City, samlokalisert med Finnmarksløpets sekretariat, kontorer og kafè. I Pressesenteret vil det være plass for media til å jobbe, men senteret er først og fremst til for å hjelpe medier som ønsker å følge Finnmarksløpet og som ikke kan være tilstede i Finnmark. Dersom noen trenger bilder eller informasjon om noen spesielle kjørere kan man ta kontakt med pressesenteret som vil forsøke å hjelpe.

Ytterligere praktisk informasjon, fasiliteter, infrastruktur vil bli gitt på pressebrief fredag, startdagen kl. 15.00 i vårt hovedkvarter.