Finnmarksløpet

Webshop

FL-1000: Målgang i Alta kl. 21-22 - bli med på folkefesten fra kl. 19

Skrevet av: Anders Abrahamsen & Niels Westphal
Dato: 17.03.2017 12:25

Glem Tufte Johansen og Skavlan og gullrekka på TV. I kveld er det Jahnsen, Kasin, Halvorsen, Austgarden, Walseth og Rogne som er gullrekka når Finnmarksløpet 2017 skal avgjøres. Aldri har det vært flere vinnerkandidater så sent i løpet. Aldri har det vært jevnere før de siste milene inn til mål. Og hvem som tar gullet til slutt, er helt uvisst.

Estimert målgang i Alta sentrum mellom 21.00 og 22.00 i kveld, men møt opp i god tid og bli med på folkefesten.

Konsert på torget

Tradisjon tro vil Scene Finnmark levere Finnmarksløpet Livescene, en gratiskonsert med knallgode lokale og nasjonale artister. Konserten tilpasser seg målgangen. Konsertstart mellom klokken 19.00 og 20.30. Konserten består av mange artister, med Margareth Berger og Elle Márjá Eira i spissen. De har allerede vært i Tana, Varangerbotn, Kirkenes, og sist i Karasjok i går kveld.

Rapportene melder om fantastisk stemning på alle konsertene, og spesielt i Karasjok i går kveld var det god stemning. Med den spennende avslutningen i løpet, og med så mange kjørere på kort tid, ligger det an til tidenes happening i kveld i Alta sentrum

Teltet er åpent

Finnmarksløpets salgstelt holder åpent hele dagen og kvelden, med salg av pølser, kaffe og Finnmarksløpets effekter. Det blir bål og god stemning. Alle utestedene og kafeen i sentrum er selvfølgelig også åpne.

- Bli med å lag folkefest i gågata, oppfordrer daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen.

 

 

Partnere